ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, SZOLGÁLTATÁSOK

 

 

 

Vendég Tájékoztató

 

Nyitvatartásaink, elérhetőségek:

Recepció

0-24       +36 20 452 0788

 

Étterem

Reggeli

  7:00-10:00

 

Ebéd

12:00-14:00

Vacsora

18:00-21:00

Wellness

  9:00-21:00

Masszázs

10:00-18:00

Check in

14:00-tól

Check out

 11:00-ig

 

 

WI-FI kód: 11223344

 

   • Wellness, SPA közösségi hely házirendje:
   1. A Termál Hotel Vesta wellness és élményfürdő(továbbiakban létesítmény) igénybevétele csak a HÁZIREND betartásával történhet. A belépőjegy megvásárlásával a HÁZIREND rendelkezéseit a Fürdő Vendégei önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el. Attól a Vendégtől, aki a szabályokat nem vállalja vagy megszegi, a létesítmény munkatársai a szolgáltatást megtagadhatják, a létesítmény területéről indokolt esetben eltávolíthatják
   2. A létesítmény nyitvatartási ideje a hotel Vendégei részére: 09.00 – 21.00. Külsős Vendégeink a Termál Hotel Vesta wellness és medencetereit és szaunáit 11.00-21.00 óráig használhatják. A nyitvatartási rendtől való esetleges eltérés megtalálható́ a recepción elhelyezett információs táblán.
   3. A Fürdő belépőjegy árjegyzéke a recepción valamint a Termál Hotel Vesta honlapján tekinthető meg. A belépőjegy vásárlásnál a Vendégek a létesítmény használatának jogosultságát igazoló színes karszalagot kapnak, melyet távozásig meg kell őrizniük, illetve a karszalagot karkötőként a csuklóra rögzítve, látható módon kell hordaniuk.Öltöző szekrényeket a recepción lehet igényelni a kulcs letéti díja 1000 Ft.
   4. Kedvezményes belépő, bérlet a kedvezményre jogosító igazolvány, kártya, diák illetve nyugdíjas igazolvány felmutatása mellett adható, melyet kérünk kérés nélkül felmutatni.
   5. A bérletek, a rajtuk feltüntetett időpontig érvényesek. Azok visszavásárlására és az érvényességük meghosszabbítására nincs lehetőség.
   6. Bérletes belépések és külsős napi jegyek váltása a létesítmény terheltségétől, telítettségétől függően lehetséges.
   7. A létesítmény  Vendégeink szabadidő eltöltését, és fürdési igényeit hivatott kiszolgálni.
   8. A létesítmény szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.
   9. A létesítmény  területére a hotel vendégein kívül csak érvényes karszalag tulajdonosa jogosult belépni.A karszalag vissza nem váltható, át nem ruházható, egyszeri belépésre jogosít.
   10. 3 éven aluli gyermekért belépődíjat nem kell megfizetni. 6 éven aluli gyermek a létesítmény medencéit csak szülői felügyelettel veheti igénybe.
   11. 14 éven aluli gyermekek csak folyamatos szülői, illetve felnőtt kísérő felügyelete mellett  tartózkodhatnak a létesítmény területén, és a szülő, illetve felnőtt kísérő felelősségére használhatják azt, különös tekintettel a medencékre és a vízi csúszdákra.
   12. A csúszdákat mindenki saját felelősségére veheti igénybe!
   13. A gyerek medencéket 12 éves korig használhatják a gyermekek a 15) pontban leírt felügyelet mellett.
   14. A gyerek medencében, és minden egyéb medencében, minden korosztály részére fürdőruha, a nem szobatiszta gyermekek számára vízhatlan „úszó- pelenka” használata kötelező! A szülők a kisgyermekek pelenkázását az erre kijelölt helyiségben végezhetik.
   15. Felnőttek a gyerek medencéket csak gyermekfelügyelet céljából vehetik igénybe, a gyermek 6 éves koráig.
   16. Úszni nem tudó személyek a mélyvizes medencét nem használhatják. Víz- mélység: 1.65 m – 1.70 m.
   17. A szaunák használata 14 éven felüli, egészséges vendégeink számára ajánlott. Használatuk a szaunában kihelyezett házirend betartásával vehető igénybe.
   18. A pihenő termál medencéket 37/1996.(X. 18) NM. Sz. rendeletnek megfelelően 14 éven felüli vendégeink használhatják, a javasolt fürdési idő betartásával! A termál medencékben ugrálni, labdázni, fröcskölni tilos!
   19. A medencék egyidejű terhelhetőségét munkatársaink figyelemmel kísérik, annak betartására vendégeinket figyelmeztethetik. Kérjük, munkatársaink kérésének, figyelmeztetésének megfelelően a medencékben tartózkodás idő- tartamát, létszámát betartani szíveskedjenek.
   20. Az értéktárgyakat a recepción (1.000.-Ft.) ellenében az értékmegőrzőben kell elhelyezni. A létesítmény csak az értékmegőrzőben elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget, 150.000 Ft-os értékhatárig
   21. Az öltözőket mindenki saját felelősségére használhatja. Az ott és egyéb területeken elhelyezett, őrizetlenül hagyott tárgyakért, valamint a létesítmény területén hagyott tárgyak elvesztéséből származó károkért az üzemeltető Magdolna Lakópark Kft. nem vállal felelősséget. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy személyes tárgyaikat ne hagyják őrizetlenül, vigyázzanak értékeikre!
   22. Bármilyen rongálás, lopás vagy annak kísérlete rendőrségi feljelentést von maga után.
   23. Talált tárgyat a recepción kérjük leadni! Az elhagyott, illetve talált tárgyakat a recepción veszik nyilvántartásba, igazolt tulajdonosa ott is veheti át.
   24. Lázas, fertőző, vagy bőrbetegségben szenvedő, sérült, nyílt sebfelületű, ittas, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló, tisztátalan öltözékű, ápolatlan személyek a létesítmény területére be nem léphetnek, illetve ott nem tartózkodhatnak. Az ilyen személyektől a létesítmény munkatársai a létesítmény használatot megtagadhatják.
   25. A létesítmény területén követelmény a közegészségügyi és higiéniai szabályok betartása. A medencék használata előtt zuhanyozó és lábmosó használata kötelező!
   26. A medencékben férfiaknak úszónadrág, nőknek bikini vagy úszódressz használata kötelező! Utcai vagy alsóruházatban a medencék használata tilos!
   27. 7 éves kortól tilos a különböző nemű öltözőkbe, zuhanyozókba ellenkező neműek belépése és tartózkodása!
   28. A létesítmény vezetése rendkívüli meteorológiai viszonyok között (villámlás, szélvihar) a kültéri medencék használatát ideiglenesen biztonsági okokból szüneteltetheti.Ezért a Vendégeknek kártérítéssel nem tartozik!
   29. Technikai, vagy egyéb más okból, a vízi csúszdák vagy medencék üzemeltetésből történő lezárása jelzőszalagos lekerítéssel, figyelmeztető felirat és figyelmeztető piktogram kihelyezésével történik. Tilos a Vendégek elől lezárt területekre belépni, a lezárt medencéket, eszközöket, használni! A lezárást és figyelmeztető jelzéseket figyelmen kívül hagyó vendégek felelőssége fennáll az esetlegesen bekövetkezett balesetért, az ebből eredő hírnév, illetve hitelrontásért.
   30. Ezen okokból eredő szolgáltatás csökkenésnél az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörében döntse el, hogy alkalmaz-e díjváltozást.
   31. A létesítmény berendezési, felszerelési, kölcsönzési tárgyaira kérjük, vigyázzanak! Aki szándékosan, vagy gondatlan magatartásával kárt okoz, attól a Magdolna Lakópark Kft. a kár megtérítését követelheti, illetve ellene kártérítési eljárást kezdeményezhet.
   32. Rendkívüli esemény és baleset esetén kérjük a recepciót azonnal értesíteni!
   33. A létesítmény területén labdázni csak az arra kijelölt területen lehet.
   34. A létesítmény területén nem szabad olyan játékokat játszani, vagy olyan magatartást tanúsítani, ami saját vagy mások testi épségét veszélyeztetik, a Fürdőzők vagy pihenni vágyó Vendégek nyugalmát zavarják. A létesítmény  dolgozóinak kötelessége a létesítmény rendjét biztosítani, ha szükséges hatósági segédlettel is.
   35. A létesítmény  területén a kiépített közlekedési utakat, lépcsőket kell igénybe venni. Közlekedéskor fokozott figyelemmel kell lenni a sérülések elkerülésére (pl.: elcsúszás, elbotlás, beütés, stb..).
   36. Tilos a vendégek elől elzárt területekre belépni, a lezárt eszközöket, medencéket használni!
   37. A parkosított, pihenő-napozó területeket Vendégeink szabadon használhatják.
   38. A személyzet, biztonsági őrök, valamint a létesítmény munkatársainak kérését illetve utasításait minden esetben be kell tartani!
   39. Nem szabad a medencébe törékeny tárgyat bevinni, a medencékben étkezni, tisztálkodó szert használni, a vizet bármilyen módon szennyezni, a medencéket homokos, olajos testtel igénybe venni. Medence használat előtt a zuhany és lábmosó használata kötelező.
   40. A medencékbe oldalról és nekifutásból beugrani tilos!
   41. Tilos a létesítmény területén kábítószert fogyasztani, szemetelni, tüzet rakni, járművet, állatot, balesetet, okozó tárgyat, görkorcsolyát, gördeszkát bevinni, riadalmat kelteni, közrendet, közerkölcsöt sértő módon viselkedni!
   42. A Fürdő területén a kijelölt dohányzóhelyen kívül TILOS A DOHÁNYZÁS! A vendégeink számára kijelölt dohányzóhely a létesítmény szabadtéri területén a kertben, fedett módon, egyértelmű jelzéssel, táblával megjelölve található.
   43. Szemetet, hulladékot az erre kijelölt hulladékgyűjtőbe kérjük dobni.
   44. A kertben kiépített locsolóvíz csapok ipari vizet tartalmaznak, azokból inni tilos!
   45. A belépőjegy megvásárlásával a Vendég hozzájárul, hogy a létesítményben készült fotókat, felvételeket, saját reklám és promóciós tevékenységéhez esetenként szabadon felhasználhassa.
   46. A belépőjegy megvásárlásával a Vendég tudomásul veszi, hogy a létesítmény területén biztonsági kamerarendszer működik, melyre a kifüggesztett táblával hívjuk fel a figyelmet.

    

           

    

    

    

   Vendégtájékoztató A – Z-ig

    

   • Adapter

   Adapterek, töltők és átalakítók (konverter) a recepción kérhetők.

    

   • Ágyneműcsere

   Az ágyneműk cseréje 3 naponta történik. Kérésre, térítés ellenében, naponta tiszta ágyneműt biztosítunk.

   Igényét kérjük, jelezze a recepción.

    

   • Babaágy

   Gyermekekkel érkező vendégeink kérésére babaágyat biztosítunk térítés mentesen. Kérésével forduljon a recepcióhoz.

    

   • Bababarát eszközök

   Szabad kapacitásunk függvényében a következő eszközöket tudjuk biztosítani: etetőszék az étteremben, babaágy, babakád, bili, WC-szűkítő, fellépő a szobában.

    

   • Bank-, hitelkártya és SZÉP-kártya elfogadás

   Szállodánkban elfogadunk Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Union Pay, OTP Szép, K&H Szép és MKB Szép kártyákat.

    

   • Bár

   Bárunkban a hét minden napján szolgálunk fel különböző alkoholmentes és alkoholos italokat. Bővebb információkat bárunk itallapján talál.

   Nyitvatartás: 07:00-21:00 között (szombatonként 00:00-ig).

    

   • Benzinkút

   Legközelebb az alábbi településeken található benzinkút: Tápiószecső, Sülysáp. Megközelítésükhöz kérjen útbaigazítást a recepciótól.

    

   • Biztonsági előírások

   Kérjük, zárja be a szobaajtót, ha elhagyja szobáját és ha aludni tér. A szoba elhagyásakor győződjön meg róla, hogy az ajtó becsukódott-e.

   Kérjüka házirendünk maradéktalan betartását

    

   • Biztonsági kamera

   Vendégeink biztonsága érdekében a közös helyiségekben és a folyosókon biztonsági kamerák üzemelnek.

    

   • Check-in

   Az érkezés napján 14:00-tól lehet a megrendelt szobát elfoglalni. Korábbi érkezés a foglaltságtól függően lehetséges.

    

   • Check-out

   Kijelentkezés az utazás napján 11:00 óráig. Késői kiköltözést a foglaltság függvényében: 17:00 óráig szobánként 10.000, – forint felár fizetése ellenében tudjuk biztosítani.

    

   • Csomagmegőrzés, csomagszállítás

   Korai érkezése vagy késői utazása esetén csomagjait biztonságos helyen, díjmentesen megőrizzük. Amennyiben szeretne csomagszállítást díjmentesen állunk rendelkezésére.Kérésével forduljon a recepcióhoz.

    

   • Dohányzás

   A dohányzás a szálloda egész területén szigorúan tilos. Dohányozni a szálloda főbejáratától 5 méterre, az erre kijelölt területen, illetve az erkélyeken van lehetőség. Dohányzási szabályzatunkat megszegő vendégeinknek a szálloda 30.000 HUF bírságot jogosult kiszabni. A tűzjelző berendezés dohányzás általi bekapcsolása esetén a tűzoltóság kiszállási díját tovább számlázzuk a felelős felé.

    

   • Elektromos autók töltése

   Szállodánk lehetőséget nyújt elektromos autók töltésére is.  Kültéri konnektort tudunk biztosítani, különálló töltőállomás nincs. Bővebb információért forduljon a recepciós kollégákhoz.

    

   • Értéktárgyak

   A szálloda csak a recepción található központi értékmegőrzőben elhelyezett értéktárgyakért vállal felelősséget.

   • Esernyő

   Esernyőt a recepción díjmentesen kölcsönözhet.

   • Étterem

   Éttermünkben a hét minden napján szolgálunk fel különböző hazai és nemzetközi ételeket, italokat.

   Nyitvatartás: 7:00-21:00 között

    

   • Fénymásolási és nyomtatási lehetőség

   Szállodánkban lehetősége nyílik fénymásolásra, nyomtatásra.  További információért kérjük, forduljon a recepciós kollégákhoz

    

   • Fizetési módok

   A fizetés történhet készpénzzel (HUF és EUR), hitelkártyával (elfogadunk: Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa és Union Pay) és OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával.

    

   • Fürdőköpeny

   Vendégeink kérésére megfelelő méretű fürdőköpenyt biztosítunk szobáinkban.

    

   • Gyógyszertár

   A szálloda közelében található, Tápiószecső, Deák Ferenc u. 26. A nyitvatartással kapcsolatosan érdeklődjön recepción.

    

   • Hajszárító

   Hajszárító minden fürdőszobában és a wellness részleghez tartozó öltözőkben is található.

    

   • Háziállatok

   Szállodánkban szívesen látunk – díj ellenében (5000 Ft/kedvenc/éj) – háziállatot. Háziállatáért mindig Ön tartozik felelősséggel. Megértését megköszönve tájékoztatjuk, hogy a vendéglátóegységekbe, wellness terekbe higiéniai okokból nem engedhetünk be háziállatot.

    

   • Horgászat

   Szállóvendégeink részére a sporthorgászat ingyenesen biztosított. Kérjük horgász és egyéb felszerelését ne hagyja őrizetlenül. KIZÁRÓLAG sporthorgászat engedélyezett a pergetés TILOS! Bővebb információ a recepción kérhető.

   • Időzóna

   Magyarország a közép-európai időzónához tartozik, amely 1 órával jár az egyezményes koordinált világidő előtt. A pontos időt recepciónktól kérdezheti meg.

   • Ingyenes segélyhívások

   Mentők – 104

   Rendőrség – 107

   Tűzoltóság – 105

   Általános – 112

    

   • Információs anyagok

   Térképet és programajánlókat a közösségi terekben és a recepción biztosítunk.

    

   • Internet hozzáférés

   A közösségi terekben és a szállodai szobákban nagysebességű

   vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk. WI-FI kód: 11223344

    

   • Ivóvíz

   A csapvíz fogyasztható. Szénsavas és szénsavmentes palackozott ásványvizet a bárban tud vásárolni.

    

   • Játszószoba

   2.emeletről lépcsőn keresztül a 3. emeleti tetőtérben található.

   • Biliárd: ingyenes
   • Csocsó: 100 Ft / játék menet
   • X-Box One: játékok a recepción kérhetőek
   • Gyereksarok

   • Karbantartás

   Amennyiben a szobájában található bármely berendezés működésében hibát észlel, kérjük, forduljon recepciónkhoz.

    

   •   Kerékpár bérlés

    Felnőtt és gyermek kerékpárok  díj ellenében a recepción bérelhetők. 

   • „Kérem, ne zavarjanak”

   Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy ne zavarják a szobájában, kérjük, helyezze a „Kérem, ne zavarjanak” táblát a külső ajtókilincsre. Amennyiben a szobáján egész nap a „Kérem, ne zavarjanak” jelzés látható, csak az Ön kérésére nyújtunk szobai szolgáltatást (pl. napi takarítás, törülközők cseréje). Bármilyen szolgáltatásra vonatkozó igényét kérjük, jelezze a recepción.

   • Készpénz automata (ATM)

   A szálloda közelében található pénzkiadó automatákról kérdezze a recepciót, mely készséggel ad felvilágosítást.

    

   • Kozmetikai tükör

   Minden szobában mozgatható kozmetikai/borotválkozó tükör található.

    

   • Központi széf

   Értékmegőrzés a recepción található központi széfben.

    

   • Kulcs

   Szállodánkból való kijelentkezéskor, elutazáskor kérjük, hogy a szoba kulcsait (kulcskártyáit) a recepción leadni szíveskedjék. Kulcs (kártya)  elvesztése esetén a szálloda jogosult kártérítés felszámítására. Ennek összege 1000 Ft/kulcskártya

    

   • Kulturális programok

   Érdeklődésének megfelelően, szállodánk recepciója készséggel ajánlja a falu és a régió kulturális rendezvényeit.

    

   • Légkondicionálás

   Az Ön szobájában, illetve a társasági helyiségekben egyedileg szabályozható, központi klímaberendezés üzemel. Amennyiben működtetésével kapcsolatban kérdése van, kérjük, jelezze a recepción.

    

   • Masszázs:

    • 25 perc
    • 50 perc

    Időpontfoglalás a recepción.

    Aktuális árainkról az elérhető masszázs variációkról érdeklődjön a recepción.

    

   • Matrac

   Korszerű, jó állapotú matrac min. 18 cm vastag az ágykerettel együtt.

    

   • Matracvédő

   Higiénikus, mosható, vegyileg tisztítható matracvédő huzat található minden szobában.

    

   • Medence hőmérséklet

   Termál medencék: 35-38°C

   Élmény medencék: 28-32°C

    

   • Tisztítási,mosási és vasalási szolgáltatás

   Amennyiben a szekrényben található mosatási zsákban elhelyezett ruhákat 09:00-ig leadja a recepción, másnap reggel 10:00-ra átvehető a kitisztított ruha.

   Aktuális árainkról érdeklődjön a recepción. Cipőtisztítási szolgáltatásunk díjmentes, a recepción megrendelhető.

    

   • Napilapok, hetilapok, magazinok

   Magyar nyelvű újságok állnak rendelkezésre a lobbyban.

    

    

   • Olvasólámpa

   Az ágy mellett, az éjjeli szekrényen található.

    

   • Orvos

   Amennyiben bármilyen orvosi ellátásra van szüksége, kérjük, jelezze a recepción.

    

   • Papucs

   A vendég kérésére a recepción papucs vásárolható.

    

   • Parkolás

   Szállodánk  ingyenes parkoló rendelkezik. A szálloda főbejárata előtt kijelölt parkolóhelyek állnak,  szállóvendégeink rendelkezésére.

    

   • Paplan

   Korszerű, jó állapotban lévő paplan, takaró található minden szobában, kérésre extra takaró a recepción kérhető.

    

   • Párna

   Vendégeink részére minden szobabában, személyenként 2 különböző méretű higiénikus párna található. Vendégeink kérésére további párnát biztosítunk, normál, toll vagy antiallergén töltettel. Kérésével forduljon a recepcióhoz.

    

   • Poggyászmegőrzés

   A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, forduljon a recepcióhoz.

    

   • Posta

   A legközelebbi postát Tápiószecső központjában találja, de feladásra szánt, felbélyegzett levelezőlapjait, leveleit átadhatja recepciónk munkatársainak is.

    

   • Pótágy

   Egyes szobáink méretének megfelelően lehetőség van pótágy, vendégágy elhelyezésére térítés ellenében. Kérésével forduljon a recepcióhoz.

    

   • Recepció

   24 órás recepciós szolgálat.

    

   • Reggeli

   Igényes büfé reggelivel állunk vendégeink rendelkezésére, melyet a szobaár tartalmaz. Nyitvatartás: 07.00-tól 10.00-ig. Az étterem bejárata a lobbyból nyílik.

   Hajnali távozás esetén hideg csomagot tudunk készíteni, melyet előző este 19 óráig a szálloda recepcióján lehet megrendelni.

    

   • Sószoba

   A wellness részlegen található. Szobahőmérsékletű helyiség, amelyet elsősorban különböző légúti betegségekben szenvedőknek vagy megelőzésükre érdemes igénybevenni.

    

   • Speciális étrend

   Amennyiben speciális kérései vannak étkezéseivel kapcsolatban, kérjük, minden esetben legyen kedves jelezni a recepción és kollégáink örömmel segítenek.

    

   • Szauna

   A fürdő területén gőzkabin és finn szauna várja kedves Vendégeinket.

   Finn szauna 70-90 °C, max. 6 fő részére, ingyenes.

   Gőz kabin 40-60 °C, max. 6 fő részére, ingyenes.

   Só szoba 30-40 °C, max. 4 fő részére, ingyenes.

    

   • Szállodai honlap

   Szállodánk honlapja a www.vestahotel.hu. A honlapon közvetlen foglalási lehetőség és részletes vendégtájékoztató található.

    

   • Szobai széf

   Szobáink digitális szobai széffel felszereltek. Kérjük értékeik védelmében használják azokat.

   A szálloda csak a recepción található központi értékmegőrzőben elhelyezett értéktárgyakért vállal felelősséget.

    

   • Szobafelszerelés

   A szobákban öltözőtükör, bőrönd tartó, éjjeli szekrény és cipőkanál található. Minden szobához fürdőszoba tartozik.

    

    

   • Szobasötétítés

   A szobákban függöny, elhúzható sötétítő, valamint redőny található.

    

   • Szobaszámla

   Az étteremben vagy a bárban történő fogyasztását tartózkodása alatt szobaszámlára írathatja.

    

   • Szobaszervíz

   8:00 – 24:00 között működik szobaszervíz szolgáltatásunk. Ételek és italok az éttermünkben található a’la carte étlapunkról illetve az ott található itallapunkról választhatóak. 21:00 után ételeink közül csak szendvics kínálatunk érhető el. 

   • „Takarítást kérek”, szobatakarítás

   A szobák napi takarítása 08.00–16.00 között.történik.  Egyéni kérés esetén kérem, jelezze a recepción, és tegye ki a szoba ajtajára kívülről a „Takarítást kérek” táblát.

    

   • Takaró

   Extra takaró igényét kérjük, jelezze a recepción.

   • Telefon

   A recepción mobil készülék áll rendelkezésre amennyiben nem rendelkezik saját készülékkel illetve nem szeretné azt használni

    

   • Tisztálkodószerek

   A fürdőszobai bekészítéseken túl a recepción tud vásárolni fogkefét, fogkrémet, borotvát illetve borotvahabot.

   • Törölköző

   A fürdőszobákban személyenként egy törölköző és egy fürdőlepedő található.

    

   • Törölközőcsere

   Vendégeink kérése esetén, a törölközőket térítés mentesen, naponta cseréljük. Igényét kérjük, jelezze, a recepción.

   Kérjük olvassa el a fürdőszobákban kihelyezett környezetvédelmi tájékozónkat.

    

   • Transzfer szolgáltatás

   Igényét kérjük időben jelezze a recepción, készséggel állunk rendelkezésére.

    

   • Televízió

   A szobákban korszerű, színes, LED televíziók találhatóak. Helyi és nemzetközi műholdas tévécsatornák széles választékát kínáljuk szállodánkban. 

   • Ülőalkalmatosság

   A szobákban ágyanként kényelmes ülőalkalmatosság található, plusz egy szék/karosszék és kis asztal.

    

   • Varrókészlet

   Tűt és cérnát a recepción tudunk biztosítani díjmentesen.

   • Vállfa

   Megfelelő számú, különböző típusú vállfa található a szobákban.

    

   • Vendégészrevételek

   Kérjük, minden észrevételét jelezze, mert ezzel segíti a munkánkat. Észrevételeit közölheti személyesen, a honlapon, illetve elutazás után e-mailben, vagy közösségi oldalunkon és az elektronikus partnereink felületein (booking.com, szállás.hu stb.…) Minden észrevételt köszönünk.

    

   • Vendégpanaszkezelés

   Vendégpanasz kezeléséről részletes információ a recepción elérhető.

    

   • Vészkijárat

   Kérjük, ellenőrizze az Ön szobájában, a szobaajtón található emeleti alaprajzot, melyen jelöltük a legközelebbi vészkijáratot.

    

   • Wellness szolgáltatásaink

   Szállodánk földszintjén található a 350 négyzetméteren kialakított wellness részleg, mely beltéri medencékkel, szaunákkal és sószobával várja vendégeinket.

    

   Wellness törölköző

   A szobai szekrényben található.

    

    

   • Wellness nyitvatartás

   9:00-21:00-ig

    

    

    

    

   Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván a

   „Vesta Hotel” csapata!

    

    

   Share This