A Madonna Lakópark Ingatlanfejlesztő és Beruházó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2251 , Tápiószecső Gyógyfürdő út 1/A.; adószám: 22922300-2-13; a továbbiakban: “Társaság”) jelen adatkezelési tájékoztató (a továbbiakban: „Tájékoztató”) megalkotásával és elérhetővé tételével biztosítani kívánja az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló általános adatvédelmi rendeletben (a továbbiakban: „GDPR”), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: „Infotv.”) meghatározott érintetti tájékoztatáshoz való jog megvalósulását.

A Társaságnak a http://vestahotel.hu honlapján a nyilvánosság részére közzétett információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A Társaság Google Analytics sütiket használ a látogatók preferenciáinak elemzésére, hogy a weboldal felhasználóbarát jellegét biztosítani tudja (pl. a weboldal és aloldalak látogatóinak száma, a látogatás időtartama, a lapok megtekintésének sorrendje, az eléréshez használt keresőszavak, a böngésző típusa, a számítógép földrajzi helye.) A weboldal látogatóiról a Társaság személyes adatokat nem gyűjt. A weboldalon használt sütik csak a látogató számítógépének anonim IP címét rögzítik, semmi olyan személyes adatot nem gyűjt, amely alapján egy személy azonosítható lenne. A társaság ezzel a tevékenységgel összefüggésben a látogató anonimizált IP címén kívül nem kezel személyes adatot. A társaság ezzel a tevékenységgel összefüggésben a látogató anonimizált IP címén kívül nem kezel személyes adatot. A Google Analytics által alkalmazott _NID sütik a munkamenet lejártát követő 6 (hat) hónapig kerül AJÁNLATKÉRÉS A Társaság honlapján, személyesen, e-mailben vagy telefonon keresztül történő érdeklődés, vagy ajánlatkérés esetén a tervezett tartózkodással kapcsolatos adatokon túl a következő személyes adatok megadása szükséges: név, e-mail cím vagy telefonszám. Az adatkezelés célja kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás, valamint a tájékoztatás, ajánlat küldése. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont], valamint az érintett és a Társaság jogos érdeke [GDPR 6. cikk (1) bek. f) pont]. Az adatkezelés időtartama az érintett törlési kérelmének időpontjáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig tart.

Share This